Terug naar overzicht


Soup Bros. Foodtruck

Soup Bros. is een bedrijf dat zich inzet om gezonde voeding de standaard te maken.

Eten zoals onze voorouders deden, onbewerkt voedsel dat goed is voor mens en planeet. Al de producten die we serveren zijn vrij van suikers en additieven. We gebruiken uitsluitend biologische teelt (groenten) verder is ons complete menu vegan. Er zijn 2 Soup Bros winkels in Utrecht en Maastricht verder doen we catering bij bedrijven en grote evenementen en hebben we een foodtruck die op speciale gelegenheden word uitgereden.

Ons doel
WIJ GELOVEN DAT DE 8 MILJARD MENSEN DIE OP ONZE PLANEET LEVEN ALLEEN KUNNEN OVERLEVEN ALS WE ETEN ZOALS DE NATUUR HET BEDOELD HEEFT. ONZE MISSIE IS OM DE GEZONDE VOEDSELOPTIE AAN TE BIEDEN DIE OOK BETAALBAAR EN GEMAKKELIJK IS.”

Voor Foodtruck events is onze formule perfect geschikt om dat het meest verkochte product in onze winkels zijn de verschillende verse soepen gemaakt met biologische ingrediënten uit eigen grond. Soup Bros. heeft een eigen moestuin waar een deel van de oogst uit komt. Daarnaast word er nauw samengewerkt met lokale boeren voor de rest van de producten bij elkaar te krijgen. Onze cups zijn van biologisch afbreekbare materialen gemaakt namelijk suikerriet. Verder is het broodje focaccia (Happy Hummus) erg populair en perfect geschikt voor food truck events. Hierdoor is het aanbod ook wat breder dan alleen een soepje.

Video