Terug naar overzicht


Public Pie

Public Pie zorgt met verse taart, koffie en thee voor een warm welkom of ultiem pauze moment. Hier eet je taart op de oven en schillen ze appels op een stoel zo hoog als een schil lang is. Volg je neus voor taart met warme billen!

Bij Public Pie eet je taart op een, door de oven, verwarmd bankje. Dit is niet alleen lekker ontspannen, maar ook slim omgaan met energieverbruik. Ook in ons assortiment vindt je deze duurzame gedachte terug. Het taart assortiment bestaat uit ambachtelijke zoete en hartige taarten, voedzaam en vol van smaak. Ook glutenvrij, raw en vegan. Onze appeltaartjes eet je uit het vuistje en zijn al bijna 10 jaar de populairste, ze worden dan ook ter plekke bereid. Appels worden geschild op een stoel zo hoog als een schil lang is en terwijl de appeltaart gaart in de oven, ruik je hem al van ver. Alle zintuigen komen aan bod in deze open keuken. Public Pie is geen foodtruck en daardoor extra flexibel inzetbaar op grote en kleine events. Boek ons nu voor jouw kerst of nieuwjaarsevent!

Video

Ook leuk en lekker

De Pofferij

De Pofferij bakt de lekkerste poffertjes, vanuit een eigentijdse stand of vanuit een klassieke foodtruck, op iedere gewenste locatie. Naast de kwaliteit van onze poffertjes besteedt De Pofferij de grootste zorg aan de uitstraling en sfeer. Wij bakken onze heerlijke poffertjes op diverse beurzen, evenementen, (food)festivals en bijzondere bedrijfsfeesten. Door onze constante kwaliteit en professionaliteit werken wij ook met verschillende cateraars en evenementenbureaus samen.

Smokey Goodness

Smokey Goodness BBQ is een cateraar voor evenementen en bedrijfsfeesten gespecialiseerd in authentieke barbecue en koken op open vuur. Wij staan voor ambachtelijk bereide producten die de tijd hebben gehad om de beste smaken naar voren te brengen. Bedrijfsfeest, trouwfeest of culinair evenement, onze smaakvolle gerechten, bijzondere BBQ’s en smokers zijn gegarandeerde partystarters. Geboren vanuit onze waardering voor lekker eten en de magie van vuur is in 2010 Smokey Goodness begonnen.

Willy Nacho Sombrero

Willy Nacho: Nacho’s: een heerlijke snack tussendoor of een lekker hapje vooraf.