Terug naar overzicht


Megawati

Wij serveren de lekkerste authentiek vers bereide Indonesische snacks zoals rendang, saté en loempia

Het begon allemaal met onze alom geprezen loempia’s die rijkelijke gevuld en smakelijk gekruid zijn. Het enthousiasme van mensen over deze, naar oma’s recept bereide, Indonesische loempia’s, heeft ons destijds gestimuleerd om onze droom te verwezenlijken en om samen met mijn man als zelfstandige onze authentieke vers bereide Indonesische gerechten op de kaart te zetten bij festivals en evenementen. Ons doel is om mensen weer kennis te laten maken met originele Indonesische gerechten. Hiervoor reizen wij jaarlijks af naar Indonesië om daar nieuwe inspiratie, kennis en kookkunsten op te doen, die wij vertalen naar snacks en maaltijden op festivals.

Diversiteit en inclusiviteit staan bij ons hoog op de agenda. Wij behandelen alle mensen gelijk en met respect, ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, afkomst of het hebben van een beperking.

Ervaring:
Tong Tong Festival, Taste of Asia, verschillende Pasar Malams, Gooisch bierfestival, Hoppaaa!, Made in Asia, Japan Light Festival, The Amsterdam Coffee Festival. Naast festivals verzorgen wij ook catering en leveren wij aan horeca.