Terug naar overzicht


Meat Gys

Beleef Live Cooking met Meat Gys: Exclusieve BBQ, pizza, burgers en koffie uit unieke foodtrucks!

Ga met de gasten van jouw evenement, privé-feest of bruiloft op avontuur met de Live Cooking concepten van Meat Gys. Niet zomaar een patatje uit een foodtruck, maar exclusieve smaaksensaties bereid door een gepassioneerd team uit unieke, brute foodtrucks!

Meat Gys biedt vier unieke Live Cooking Concepten. Kies voor Onze BBQ Live Cooking, Italy Live Cooking, Hummer-Burger Foodtruck en/of Coffee & Sweets Pick-Up. Kan je gewoon niet kiezen? Dat begrijpen we helemaal! Onze concepten zijn ook een prachtige aanvulling voor elkaar. Ieder concept heeft een uitgebreid keuzemenu met opties voor echte meatlovers, maar ook vegetarische opties.

Ons gepassioneerde team bereidt de overheerlijke gerechten op authentieke wijze met verse en eerlijke ingrediënten van (zo veel mogelijk) lokale leveranciers. Maak de catering compleet met opties voor styling, drankenservice en meer. We sluiten met ieder concept aan bij jouw wensen. Serveer een ervaring voor jouw gasten.

Let’s meat! Maak kennis met onze unieke concepten, met daarbij behorende stijlvolle en stoere buitenkeukens en foodtrucks waar we mee voorrijden op jouw geliefde locatie door heel Nederland (en daarbuiten)!