Terug naar overzicht


The Empanada Club - The Kitchen

De Empanda Fabriek in een notendop:

- 4 soorten empanadas a 120 gram

- botst met weinig tot geen andere cateraars

- 50% vegetarisch & weinig allergenen

- 300 stuks per uur

- Uitverkocht raken is niet mogelijk

- Praktisch geen afval & Foodwaste

- Lokale ingredienten

The Kitchen: Mobiele keuken inrichting op basis van onze balies. Indoor te plaatsen of onder een item als bijvoorbeeld een container, terp, tent, Romney loods etc. Voorzien van alle benodigdheden inclusief decoratie. Capaciteit in overleg.

The Empanada Club
Eens iets ‘anders dan anders’ op festivals of op evenementen? Dan is The Empanada Club een originele aanvulling!
Wij zijn een mobiele cateraar die gespecialiseerd is in het bereiden en serveren van de lekkerste empanadas op festivals en evenementen.

In Midden- en Zuid-Amerika zijn empanadas een zeer geliefde snack, die op straat en in restaurants worden verkocht. In Nederland is de empanada nog niet zo bekend, maar daar willen wij met The Empanada Club graag verandering in brengen. Het is een halfrond pasteitje met hartige vulling, ooit geïntroduceerd door de Spaanse kolonisten. Wij gebruiken voor onze empanadas alleen verse ingrediënten. Er kunnen originele combinaties op aanvraag gemaakt worden, zodat elke empanada die we serveren, voldoet aan de verwachting van de festivalgangers. Onze empanadas worden op locatie afgebakken in één van de hout of elektrische ovens en uitgeserveerd met een sausje naar wens.

Video