Terug naar overzicht


The Empanada Club - The Original

EENS IETS ‘ANDERS DAN ANDERS’ OP JOUW FESTIVAL? DAN IS THE EMPANADA CLUB EEN ORIGINELE AANVULLING!

The Empanada Club
Eens iets ‘anders dan anders’ op festivals of op evenementen? Dan is The Empanada Club een originele aanvulling!
Wij zijn een mobiele cateraar die gespecialiseerd is in het bereiden en serveren van de lekkerste empanadas op festivals en evenementen.

In Midden- en Zuid-Amerika zijn empanadas een zeer geliefde snack, die op straat en in restaurants worden verkocht. In Nederland is de empanada nog niet zo bekend, maar daar willen wij met The Empanada Club graag verandering in brengen. Het is een halfrond pasteitje met hartige vulling, ooit geïntroduceerd door de Spaanse kolonisten. Wij gebruiken voor onze empanadas alleen verse ingrediënten. Er kunnen originele combinaties op aanvraag gemaakt worden, zodat elke empanada die we serveren, voldoet aan de verwachting van de festivalgangers. Onze empanadas worden op locatie afgebakken in één van de hout of elektrische ovens en uitgeserveerd met een sausje naar wens.

Video

Ook leuk en lekker

Fish & Chips

Deze oude zeecontainer is van de bodem van de Noordzee opgevist en is te bewonderen op diverse festivals. Met biologisch bereide, “spartelverse” producten zoals kibbeling, zeekwartet, lekkerbekjes en diverse broodjes zijn zij de smaakmaker op elke evenement.

Lulu’s tribal Kitchen

Heerlijk verrassende keuken, zowel authentieke tribal gerechten als main stream Indian dishes.

Rolled

Ooit zo’n grote rijdende pannenkoek gezien?