Terug naar overzicht


Cas & Kas Foodtruck

Nét zo als normaal, maar dan een stukje beter voor de wereld!

Toet toet, Cas & Kas vol gas! De lekkerste vegan broodjes kroket & bitterballen op jouw festival of event! 100% vegan en niet van echt te onderscheiden. Met onze Cas & Kas foodtruck rijden we door heel Nederland naar de leukste events en festivals om iedereen te voorzien van een flinke dosis gezelligheid en héél veel broodjes kroket en bitterballen. Daarnaast kunnen wij ook heerlijke frieten serveren.

Wij willen genieten van het leven, maar ook onze verantwoordelijkheid nemen voor de wereld. Daarom hebben we onze koksmutsen opgezet en zijn we op zoek gegaan naar de ideale receptuur voor bitterballen en kroketten die net zo smaken als je gewend bent, maar dan helemaal vegan!

Cas & Kas bitterballen en kroketten zijn op een ambachtelijke manier bereid, met verse ingrediënten en met draadjesvlees dat niet van echt te onderscheiden is. Onze producten zijn 100% vegan, vrij van palmolie en vrij van soja. Hiermee zetten we de nieuwe standaard voor bitterballen en croquetten, met een maximale smaak en een minimale foodafdruk!

Ongeacht de grootte van jouw evenement, of het nu een bedrijfsfeest, festival of bruiloft betreft, de Cas & Kas foodtruck is de perfecte keuze. Deze foodtruck zorgt gegarandeerd voor een succesvol evenement. Ben jij op zoek naar hoogwaardige catering en tevreden enthousiaste gasten? Boek dan nu de Cas & Kas foodtruck en ontdek waarom wij zo’n groot succes zijn op evenementen en festivals.