Terug naar overzicht


Banaanhangwagen

De Banaanhangwagen creëert op elk feestje of festival een vrolijke, zomerse vibe.

Doel
Alle bezoekers op een festival gegarandeerd met een blij gevoel naar huis.

Wist je dat
Het eten van een banaan je echt opvrolijkt. Het is namelijk het enige fruit dat het aminozuur Tryptofaan bevat en vitamine B6. Samen helpen ze je lichaam serotonine aan te maken wat depressies helpt voorkomen (het zit ook in Prozac).

Het idee
Na een aantal jaar in Thailand te hebben gewerkt en gewoond, kwamen 3 jaar geleden terug naar Nederland om onze mobiele crêperie OuiOui te beginnen. Daarmee hebben we de afgelopen zomers met veel plezier op heel veel toffe festivals gestaan. Maar met alle horeca- en festival-ervaring in ons achterhoofd hebben we vervolgens ook gewerkt aan een nieuw concept met als uitgangspunt de banaan, omdat iedereen daar blij van wordt.


Wat we doen
Met onze Banaanhangwagen willen we op eigentijdse wijze de sfeer van Azië creëren in de lage landen. Met simpele middelen zorgen we voor een hippe, vrolijke, zomerse vibe.

Leuk om te weten
We zamelen onze bananenschillen apart in om er compost van te maken, maar uiteraard mogen de bezoekers de schil ook mee naar huis nemen. Met de binnenkant van de bananenschil kun je namelijk van alles doen, te weten:

  • jeukende muggenbeten behandelen
  • splinters verwijderen
  • kleine wondjes behandelen
  • je schoenen poetsen

Ook leuk en lekker

TODAY’SPECIAL

Wereldse broodjes met hemelse vullingen